+3670 515 9505

info@kkgastrostudio.com

2120 Dunakeszi, Lajos utca 28.

Read

About me

Kékesi Krisztina vagyok, 20 éve foglalkozom francia desszertekkel, munkámat egy Franciaországban élő cukrász barátom segíti.

Fontosnak tartom, hogy a tudást első kézből Franciaországból szerezzem meg, ezért rendszeresen járok francia cukrászmesterek, több Michelin csillagos chefek tanfolyamaira kint Franciaországban illetve követem az online térben is munkásságukat. Mivel felsőfokon beszélem a nyelvet, így nem áll fenn a rizikó, hogy a fordítás során elvész , vagy torzul az információ.

Már gyermekkorom óta elvarázsolt a desszertek készítése, francia kéttannyelvű gimnáziumi éveim során ismertem meg a francia kultúrát, melynek egyik alappillére a cukrászat.

Célom, hogy minden érdeklődővel megismertessem a néha bonyolultnak tűnő francia desszerteket, mert hiszem, hogy a színvonalas cukrászat mindenki számára elérhető a kezdő szinttől, egészen a hivatásos cukrászig.

 

Francia desszert kurzusok & Török desszertek és reggelik

I will not only share with you every step of the traditional recipe, but also teach you a lot about the Hungarian or French approach to cooking. While cooking we’ll talk about Hungary or France, culture, traditions, and a lot more!

Planning a unique and different corporate teambuilding off-site? Is your group larger than the listed max group size for private groups? Do you need a specific date and it is not listed? Please send me a message to accommodate your request. You may also book a private session with a tailored menu of your choice.

In order to deliver the authentic experience to my customers usage the highest quality of ingredients is a must.
citromring

Join my workshops!

Hungarian traditional meal workshops are held in my beautiful garden’s outdoor kitchen. 

See you at my workshops!

Hírlevél

Szeretnél értesítést kapni, ha új kurzus, vagy recept kerül fel az oldalra?