+3670 515 9505

info@kkgastrostudio.com

2120 Dunakeszi, Lajos utca 28.

Olvass rólam

Bemutatkozás

Kékesi Krisztina vagyok, 20 éve foglalkozom francia desszertekkel, munkámat egy Franciaországban élő cukrász barátom segíti.

Fontosnak tartom, hogy a tudást első kézből Franciaországból szerezzem meg, ezért rendszeresen járok francia cukrászmesterek, több Michelin csillagos chefek tanfolyamaira kint Franciaországban illetve követem az online térben is munkásságukat. Mivel felsőfokon beszélem a nyelvet, így nem áll fenn a rizikó, hogy a fordítás során elvész , vagy torzul az információ.

Már gyermekkorom óta elvarázsolt a desszertek készítése, francia kéttannyelvű gimnáziumi éveim során ismertem meg a francia kultúrát, melynek egyik alappillére a cukrászat.

Célom, hogy minden érdeklődővel megismertessem a néha bonyolultnak tűnő francia desszerteket, mert hiszem, hogy a színvonalas cukrászat mindenki számára elérhető a kezdő szinttől, egészen a hivatásos cukrászig.

 

Francia desszert kurzusok & Török desszertek és reggelik

Kiscsoportos (max 4-5 fő) workshopokon, lépésről lépésre beszéljük át a recepteket és a technológiákat, majd segítségemmel Ti készítitek el a mennyei francia desszerteket, melyek minden esetben francia mestercukrászok receptúráira épülnek.

Van lehetőség privát rendezvény megszervezésére és privát kurzuson való részvételre is, melyet a meghirdetett időpontokon kívül tudsz foglalni egy általad kiválasztott napon.

Számomra is fontos a minőség, ezért kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, helyi termelők tejtermékeinek felhasználásával.
citromring

Fedezd fel Te is a francia cukrászat titkait!

Dunakeszin, kellemes környezetben tartom francia desszert kurzusaimat. 

Várlak szeretettel!

Hírlevél

Szeretnél értesítést kapni, ha új kurzus, vagy recept kerül fel az oldalra?